Macworld wordt iWorld; inschrijving is begonnen

7 reacties

Organisator IDG heeft bekendgemaakt dat het jaarlijkse Macworld-evenement voortaan door het leven gaat onder de naam iWorld. Dat schrijft MacStories. Want niet alleen Mac staat nog centraal binnen de Apple-wereld, ook iOS vervult inmiddels een net zo belangrijke, zo niet een belangrijkere rol dan de Mac.

iWorld vindt plaats van 26 tot en met 28 februari en is over het algemeen gezien niet veel anders dan de Macworld-edities van andere jaren. Er zullen conferenties zijn en er worden ook zogenaamde ‘dynamic culture experiences’ georganiseerd. Een voorbeeld hiervan is de ‘Music experience showcase’, waarbij muzikanten aan het woord komen die hun creaties maken op de Mac.

Een keynote of productaankondiging van Apple zelf hoef je hier niet te verwachten. Sinds 2010 is het bedrijf namelijk niet meer aanwezig op Macworld. One More Thing ontdekte vorig jaar echter dat er desondanks een groot aantal bezoekers was, zoals je kunt zien in deze video-podcast.

Reserveren (kaartjes va. $25) en meer info: macworldiworld.com/

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  digi-nl

  Linkje gaat intern, ff http:// voor zetten:)

 • Profielfoto
  Jelle Ages

  @digi-nl Dank. Is aangepast.

 • Profielfoto
  KR1275

  Heel origineel…
  AppleWorld zou ik nog begrijpen, maar dat popiejopie iXX is toch echt wel achterhaald en toont Windows-achtig gekopieer.

 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  iFANEVENT, iWORLD. ik vind het een beetje iDIOOT overkomen maar goed…

 • Profielfoto
  nicolaas61

  hee die gitaar heb ik ook!

 • Profielfoto
  VeRCEttY

  the ultimate iFanevent??? zo dan. Ver gezocht!!!
  .
  Ik weet nog dat ik op de macworld kwam en de eerste iMac werd gepresenteerd – er werd omgeroepen door een dame met belgisch accent: “De iemak (zo sprak ze het uit haha) zal worden gedemonstreerd op stand 142.” Wow, dacht ik nog.. een iemak.
  .
  Anyway. waar een iefan zich al niet aan kan ergeren.:cool:
  .
  Maddox, idd IEDIEJOOT gewoon

 • Profielfoto
  thiemodelange

  Op de poster staat januari en in het artikel wordt gesproken over februari… ik hou de poster maar aan, voor ik de verkeerde tickets zou kopen:-)