Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 18 oktober 2011
Leestijd: 0 minuten

‘Mac sounds song’ ter nagedachtenis aan Steve Jobs

AZR bouwde ter herinnering aan Steve Jobs een mooie nummer op uit de geluidjes van een Mac. Vervolgens lardeerde hij zijn nummer met uitspraken van Steve Jobs uit zijn commencement speech op Stanford University uit 2005. Het geheel klinkt erg fraai, al is een mooie visuele clip nog het enige dat ontbreekt.

“I made this song using only sounds from Apple products and Steve’s 2005 Stanford commencement speech. Every instrument, including drums, has been sampled from a Mac product, tuned by ear, and replayed in the context of the song.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.