Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 11 oktober 2011

iPhone 4S bijna 70% sneller dan iPhone 4

De iPhone 4S is nog niet officieel op het smachtende publiek losgelaten, maar de eerste tests druppelen al binnen. De smartphone is door Geekbench goed door de mangel gehaald en daar komen interessante resultaten uit. De vorige generatie iPhone krijgt het nakijken.

De iPhone 4S heeft een score bij Geekbench van 622, terwijl de iPhone 4 het met een score van 371 moet doen, een verschil van ongeveer 68%. Verder blijkt dat er 521MB aan RAM-geheugen in de 4S zit, evenveel als de iPad 2 dus. Diezelfde iPad 2 is een klein stuk sneller dan de iPhone 4S, met een score van 746. Hoewel de iPhone 4S als de iPad 2 beschikken over de A5-processor, is deze lager geklokt bij de 4S (800 MHz) dan bij de iPad 2 (1 GHz). Dat verklaart het verschil in score.

De iPhone 4S is vanaf 28 oktober in Nederland verkrijgbaar en is in Amerika al een doorslaand verkoopsucces.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 4S bijna 70% sneller dan iPhone 4
Sluiten