Herdenking voor Jobs op 19 oktober

17 reacties

Apple-CEO Tim Cook heeft een email binnen het bedrijf rond laten gaan waarin hij oproept om deel te nemen aan de herdenking voor Steve Jobs op 19 oktober in Cupertino, om 10 uur ’s morgens lokale tijd. Dit evenement is bedoeld als laatste hommage aan de topman en om als werknemers van Apple het leven van Jobs te vieren.

Team,

Like many of you, I have experienced the saddest days of my lifetime and shed many tears during the past week. But I’ve found some comfort in the extraordinary number of tributes and condolences from people all over the world who were touched by Steve and his genius. And I’ve found comfort in both telling and listening to stories about Steve.

Although many of our hearts are still heavy, we are planning a celebration of his life for Apple employees to take time to remember the incredible things Steve achieved in his life and the many ways he made our world a better place. The celebration will be held on Wednesday, October 19, at 10am in the outdoor amphitheater on the Infinite Loop campus. We’ll have more details on AppleWeb closer to the date, including arrangements for employees outside of Cupertino.

I look forward to seeing you there.

Tim

Steve Jobs is afgelopen vrijdag in besloten kring begraven.

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  Hydræ

  Het lijkt mij persoonlijk moeilijk om een celebration te houden met zo’n groot verlies, maar ergens kan ik me voorstellen dat we Steve positief moeten herdenken. Zo’n briljante en sympathieke man..

 • Profielfoto
  aukem

  Het lijkt mij persoonlijk moeilijk om een celebration te houden met zo\’n groot verlies, maar ergens kan ik me voorstellen dat we Steve positief moeten herdenken. Zo\’n briljante en sympathieke man..

  Inderdaad!

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Ik vind het mooi…en stijlvol!

 • Profielfoto
  Soulshaker

  Het lijkt mij persoonlijk moeilijk om een celebration te houden met zo\’n groot verlies, maar ergens kan ik me voorstellen dat we Steve positief moeten herdenken. Zo\’n briljante en sympathieke man..

  met celebration bedoelen ze viering , zoals bij misviering

  dus niet feesten :sarcastic:

 • Profielfoto
  poing

  feesten is party in het amerikaans;)

 • Profielfoto
  STEVEJ0BS

  sympathieke man..

  Er zijn meer redenen om aan te nemen dat het een enorme eikel was.

 • Profielfoto
  Meh1965

  Er zijn meer redenen om aan te nemen dat het een enorme eikel was.

  Ik neem aan dat jij er bij bent in Cupertino de 19e?;-)

 • Profielfoto
  STEVEJ0BS

  Ik zal er in gedachten bij zijn:-P

 • Profielfoto
  poing

  Ow ik ga wel ff me fietsbanden oppompen:)

 • Profielfoto
  hendrik ijzerbroot

  Er zijn meer redenen om aan te nemen dat het een enorme eikel was.

  Ik neem aan dat jij er bij bent in Cupertino de 19e?;-)

  Steve stond helaas bekend om zijn onbeschoftheid tegenover ondergeschikten. Kwam je hem tegen in de lift dan wist je niet of je bij het verlaten ervan nog een baan had… Maar er bestaan geen slappe CEO’s he? Een CEO is zeker in Amerika bij voorbaat al gelijk een dictator.
  Maar deed je het goed, dan liet hij dat eveneens merken. Naar buiten toe was er niets op aan te merken en het staat als een paal boven water dat we zonder hem waarschijnlijk alleen Windows zouden hebben gehad…

 • Profielfoto
  Tjerker

  @Hendrik: alleen MS-DOS, bedoel je?!

 • Profielfoto
  macharrie

  Steve stond helaas bekend om zijn onbeschoftheid tegenover ondergeschikten. Kwam je hem tegen in de lift dan wist je niet of je bij het verlaten ervan nog een baan had… Maar er bestaan geen slappe CEO\’s he? Een CEO is zeker in Amerika bij voorbaat al gelijk een dictator.

  Nou nou nou, wat een statement over die dictator. Wat mij betreft draaien we hier in Nederland veel te vaak om de hete brij heen en is de passie voor het werk wat we doen bij de meeste mensen ver te zoeken. Mag een CEO dan maatregelen nemen, helemaal als ie eigenaar van het bedrijf is en het vanaf de grond heeft opgebouwd!? Om een bedrijf goed te leiden moet je af en toe wel een kl**tzak zijn. Je moet alleen oppassen dat dit niet structureel wordt.

  En zoals je al terecht opmerkte zag Steve ook de goede dingen in mensen en benoemde en stimuleerde die, wat in de Nederlandse cultuur ook niet gewoon is!

 • Profielfoto
  App69

  In Memory of
  /uploads/community/2ee38e8a5a1e2c58e0e2bffe54c9d5ccf932814c_0.jpg

  (edit) Waren 2 foto’s. Gaat terug tot 1983.

 • Profielfoto
  ndunsbergen

  CEO of niet…

  Steve Jobs heeft wel APPLE uitgevonden (deels) ik vind dat hij gewoon wat respect verdient.

  En Tim Cook betreft. Ik hoop dat hij het werk van Steve net zo goed kan voortzetten als zo als Steve dan kon.

  R.I.P. Steve Jobs

  Dat we jou naam nooit meer zullen vergeten.

  zo dat moest er ff uit.

 • Profielfoto
  hendrik ijzerbroot

  @Hendrik: alleen MS-DOS, bedoel je?!

  Mogelijk, maar een GUI zou een logisch vervolg zijn geweest. Want zonder een gemakkelijke GUI zou de consument zijn interesse hebben verloren (op de nerds na dan)

 • Profielfoto
  hendrik ijzerbroot

  CEO of niet…
  Steve Jobs heeft wel APPLE uitgevonden (deels) ik vind dat hij gewoon wat respect verdient.

  Dat krijgt hij ook hoor, van iedereen (vriend of vijand) en van over de gehele wereld. Dus dat zit wel snor. Alleen heeft een medaille altijd twee kanten he?

 • Profielfoto
  hendrik ijzerbroot

  Kijk eens aan, de softpedia home page heeft een rouwband…