Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 17 oktober 2011

Eerste huwelijk gestrand dankzij app Find my Friends

Het zat er natuurlijk aan te komen. Waar eerder al dieven van iPhones werden opgepakt dankzij de app ‘Zoek mijn iPhone‘, is nu het eerste huwelijk aan gruzelementen dankzij de app ‘Find my Friends‘. Waarschijnlijk de eerste in een lange reeks…

Of het bericht fake is, zal later moeten blijken maar op het forum van MacRumors.com vinden we het bericht van een man die zijn vrouw een iPhone 4S heeft gegeven. Op de iPhone zette hij de nieuwe app Find my Friends van Apple. Hiermee kun je de locatie van je iPhone delen met vrienden. Meneer had deze voor het gemak maar even aangezet.

Vervolgens kwam niet lang daarna de controlevraag. Hij sms’te zijn vrouw met de vraag waar ze was. Het antwoord kwam niet overeen met de locatie die hij op het Google maps kaartje in Find my Friend zag.

I got my wife a new 4s and loaded up find my friends without her knowing. She told me she was at her friends house in the east village. I’ve had suspicions about her meeting this guy who live uptown. Lo and behold, Find my Friends has her right there.

I just texted her asking where she was and the dumb b!otch said she was on 10th Street!! Thank you Apple, thank you App Store, thank you all. These beautiful treasure trove of screen shots going to play well when I meet her a$$ at the lawyer’s office in a few weeks.

thankfully, she’s the rich one.

OMT vraagt zich af: moet er een nieuw forumonderdeel geopend worden voor steun aan bedrogen OMT’ers?

Reageer op artikel:
Eerste huwelijk gestrand dankzij app Find my Friends
Sluiten