Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 15 oktober 2011

16 oktober: Steve Jobs-dag

De zestiende van oktober zal vanaf nu verbonden blijven aan Steve Jobs. De gouverneur van de Amerikaanste staat Californië, Jerry Brown, heeft 16 oktober uitgeroepen tot nationale Steve Jobs-dag, zo laat Brown in een tweet weten. Volgens Brown was Jobs van groot belang voor de staat.

Morgen wordt eveneens een herdenking gehouden bij de universiteit van Stanford ter ere van het leven en het werk van Jobs. Op de herdenking worden veel prominente figuren uit Silicon Valley verwacht. De topman overleed op 5 oktober en is twee dagen later in besloten kring begraven. Op 19 oktober volgt nog een herdenking voor Jobs, specifiek bedoeld voor werknemers van Apple.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
16 oktober: Steve Jobs-dag
Sluiten