Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 13 september 2011

Update maakt Air klaar voor Thunderbolt

Bezitters van de laatste generatie MacBook Air vinden onder Software-update 3,9 MB aan nieuwe firmware die de dunne laptop beter geschikt maakt voor de Thunderbolt Cinema Displays die over twee à drie weken uitkomen. Ook de Lion recovery via internet in betrouwbaarder gemaakt en de target disk modus over Thunderbolt is verbeterd.

Apple zegt er zelf het volgende over:

Deze update verbetert de stabiliteit bij het uitvoeren van Lion Recovery via een internetverbinding. Daarnaast verhelpt de update problemen met de compatibiliteit van de Apple Thunderbolt Display en de werking van de Thunderbolt-doelschijfmodus op MacBook Air-modellen van medio 2011.

Voor meer informatie over Lion Recovery gaat u naar http://www.apple.com/nl/macosx/recovery/.

Je vindt de update bij Software-update en als directe download hier.

Reageer op artikel:
Update maakt Air klaar voor Thunderbolt
Sluiten