Jojo890
Jojo890 Nieuws 25 september 2011
Leestijd: 1 minuut

Twitter kondigt iOS-ontwikkelaars event aan

In iOS5 wordt Twitter geïntegreerd in het besturingssysteem. Een reden voor Twitter inc om iOS-ontwikkelaars bij elkaar te roepen voor twee evenementen in London en New York.

Het doel is duidelijk: stimuleren dat Twitter zo snel mogelijk ook in hun applicaties wordt geïntegreerd. Op 10 Oktober zijn ontwikkelaars van 18 tot 21 uur welkom in London, op 12 Oktober op hetzelfde tijdstip in New York.

De evenementen zijn met 150 zitplaatsen per evenement klein van opzet. Als ontwikkelaar zul je er daarom vroeg bij moeten zijn om een plaatsje te kunnen bemachtigen.Een werknemer van Twitter (Jason Costa) twitterde het onderstaande bericht over het event.

There’s a lot going on in the ecosystem and we’d like to take this chance to share the highlights with you – including the latest developments with the platform, areas of opportunity that we’re seeing, and a heavy focus on the iOS 5 Twitter integration for developers. We’ll also be holding a Q&A session with members of the platform team, plus time to hang out with each other.

De Twitter-integratie in iOS5 begint met de mogelijkheid om de Twitter-app rechtstreeks te downloaden vanuit de instellingen van iOS. Daarnaast kunnen ontwikkelaars eenvoudig gebruikmaken van de nieuwe Tweet sheet om tweets te versturen vanuit hun eigen apps. Ze hebben dan ook de beschikking over URL shortening, toevoegen van de huidige locatie, het tellen van karakters en het uploaden van foto’s naar Twitter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Twitter kondigt iOS-ontwikkelaars event aan
Sluiten