Tim Cook promoveert zijn eerste medewerker

7 reacties

Hij is nog maar net CEO, of daar heeft hij al iemand gepromoveerd. Tim Cook benoemde vandaag Eddy Cue tot Senior Vice President van Internet Software en Services. Hij zal in zijn nieuwe functie binnen het ‘dream team‘ rechtstreeks rapporteren opperbaas Tim Cook.

Met deze benoeming geeft Apple aan dat de rol van haar internetdiensten steeds groter wordt. Eddy Cue, al 22 jaar werkzaam bij Apple, is verantwoordelijk voor alle online winkels (App Store, iTunes Store, iBook Store), iCloud en iAd. In 1997 was hij al de drijvende kracht achter de online webwinkel van Apple. In haar eerste maand draaide de webwinkel maar liefst 12 miljoen dollar aan omzet. 

Het team van Senior Vice Presidents zal binnenkort nog een nieuw gezicht krijgen. Zo verlaat Ron Johnson Apple CEO van JC Penney te worden. Er zal dus een nieuwe baas van alle fysieke Apple Stores moeten komen. Ook is er een kans dat de oude functies van Tim Cook en Bertrand Serlet opnieuw ingevuld worden.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Obi-wan Kenobi

  Bertrand Serlet… lang niets meer van gehoord…

 • Profielfoto
  Dustin24

  Goed bezig!

 • Profielfoto
  JoelCoster

  gefeliciteerd dan maar

 • Profielfoto
  spacefreek

  Nu Woz nog terug:grin:

 • Profielfoto
  Koning Frank

  Ik wil hier niet de feminist uithangen hoor. Maar misschien heeft Apple wat vrouwelijk inzicht nodig?

 • Profielfoto
  ¿`„

  @No_Name

  iBabes ?

 • Profielfoto
  hummel003

  Tim zal gezegd hebben tegen zijn goede vriend Eddy,
  als ik CEO word dan zorg ik dat jij een betere job krijgt:p