OMT is er niét bij op iCreate Live

40 reacties

Op zaterdag 1 oktober wordt in de Amsterdamse RAI iCreate Live gehouden. Vorig jaar was OMT aanwezig op dit Apple evenement, georganiseerd door de makers van iCreate Magazine. Ons dagvullende OMT Live programma vol interviews, discussie, muziek en entertainment viel goed in de smaak bij bezoekers. Alle reden het om het in 2011 nog een keer te doen zou je denken. Toch hebben we in mei al besloten dit jaar geen acte de présence te geven.

We waren op de redactie dan ook verrast toen we de folder van iCreate Live 2011 onder ogen kregen. Daarin wordt OMT genoemd als één van de deelnemers. Om verwarring te voorkomen en in afwachting van een beloofde rectificatie van de organisatoren maken we hierbij zelf alvast bekend niét aanwezig te zijn op iCreate Live. Wil je weten waarom niet? We bespreken het in de volgende audio-podcast.

Reacties

40 reacties
 • Profielfoto
  Hermanko

  Toch jammer, de ruimte was te klein vorig jaar en die lezing zalen waren overvol. Ik denk dat ik dit jaar niet ga. Toch zal een jaarlijks meerdaags groot Apple-event in de RAI levensvatbaar zijn.

 • Profielfoto
  fzelders

  Podcast is nergens te bekennen:-(

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  @ fzelders daarom is het ook de VOLGENDE audio-podcast (die moet nog uitkomen dus).;-)

 • Profielfoto
  fzelders

  @ Koen: Beetje verwarrend (zeg nou zelf):-)

 • Profielfoto
  Jord

  Het was voor mij gelijk wel duidelijk dat het om de vólgende audio podcast ging, de link aar de podcasts maakt het misschien verwarrend. Vind het wel jammer dat OMT er niet bij is. Ik kon er vorig jaar niet bij zijn en had me er voor dit jaar wel op verheugd. Als ik de reacties op icreate live van vorig jaar lees, bleek ook wel dat het programma van OMT ongeveer het enige boeiende onderdeel van de beurs was.

 • Profielfoto
  WernerT

  Aha… IMNSHO was OMT-live het enige interessante.:cool:

   
  Wil je weten waarom niet? We bespreken het in de volgende audio-podcast
   

  Kom op, een korte toelichting is hier toch wel op z’n plaats. Harde contractonderhandelingen gehad? (Start your rumor mill..)

 • Profielfoto
  poing

  ze gaan vast weer op vakantie naar de Bahama’s die jonges van OMT:) dus geen tijd voor een beurs.

 • Profielfoto
  bennie

  @ WernerT, mee eens. Flauw…

 • Profielfoto
  liesebirdie

  Ik luister niet op werk, maar kan wel even lezen: krijgen we een uitgeschreven verslag van de podcast anders? Ik ben nu ook wel benieuwd (of is het luisteraartjes trekken?)

 • Profielfoto
  shvdv

  Tipje van de sluiter: OMT gaat concurreren met iCreate Live en begint zelf volgend jaar mega event organiseren.

 • Profielfoto
  jessevandonk

  @shvdv Precies! De klokhuisdagen zijn nog hipper dan iCreate Live..

 • Profielfoto
  Nickalicious

  Wanneer komt die Audio podcast dan, Koen?

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  @Nichalicious da’s voor jou een vraag… en voor mij ook.;-)

 • Profielfoto
  bennie

  Eerlijk gezegd luister ik daar nooit naar.. Ik lees liever

 • Profielfoto
  pim939

  Zou wel leuk zijn als OMT zelf met een beurs komt. Ik denk wel dat er dan veel mensen komen.

 • Profielfoto
  MouseMighty

  Je weet (als OMT) dat je geen deelnemer bent, de iCreate weet dat ook al maar waarom, dat vertel je nog niet maar wanneer je het dan wel gaat vertellen, weet je zelf nog niet. Duidelijk!:nerd:

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  @MouseMighty bijna goed: wij weten dat we geen deelnemer zijn, maar lezers van ’t foldertje niet. De reden waarom is niet belangrijk genoeg om in een openbaar artikel te zetten, maar voor wie het toch weten wil biedt de eerstvolgende podcast soelaas. Helder?:-P

 • Profielfoto
  MouseMighty

  Ja en nee. Zal je uitleggen waarom, je schrijft nl zelf:

  Alle reden het om het in 2011 nog een keer te doen zou je denken. Toch hebben we in mei al besloten dit jaar geen acte de présence te geven.

  .
  Dus het evenement was zeer geslaagd, geef dan de reden waarom je dit jaar niet meedoet. Hoe onbelangrijk het ook moge zijn. Vakantie, planning, mankracht, geld. Wat dat betreft maakt het niet uit wat de reden is. Je gaat nu simpelweg een soort “hype” creeëren voor de komende podcast. Daar is opzich ook niets mis mee, behalve dan dat je ook nog niet weet wanneer dat is. Laten we het er maar op houden dat het zo marketing/PR-technisch bekeken niet heel handig gecommuniceerd is:wink: Wat ook niet handig is dat iCreate het ook niet weet dat jullie niet meedoen (of hebben ze gewoon weg een vette fout in de folder gemaakt?).

 • Profielfoto
  essiw

  Erg onduidelijk en had er tenminste in het kort uitgelegd waarom er niet heen gegaan wordt, je maakt zelf een spanningsboog in dit artikel en dan geef je een link naar een toekomstig document die je moet luisteren in plaats van lezen.

 • Profielfoto
  shvdv

  Evenementen organiseren is BIG MONEY. Dus waarom zou OneMoreThing deze stap niet zetten. Genoeg aanhang en aandacht dus daar ligt het niet aan. Wat iCreate kan, kan OneMoreThing vast beter.

  Of komt OneMoreThink met een tijdschrift? MacFan Be Aware!

  apple.newsbees.nl

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  Haha, je trekt wel erg snel conclusies MM.:-) Uiteraard weet iCreate ervan, maar dat doet er hier niet toe. Uiteraard hebben wij onze redenen om niet mee te doen, maar die doen er hier ook niet toe. Het gaat er hier alleen maar om dat we onterecht genoemd worden in ’t foldertje en we dat hier rechtzetten. Mocht je het toch interessant vinden wat ons bewogen heeft om dat besluit te nemen, dan moet je de podcast luisteren. Easy does it, toch?

 • Profielfoto
  Doede

  Koen: als de lezers het niet weten en hun keuze voor wel/ niet bepalen o.b.v. jullie aanwezigheid, zou ik juist snel duidelijkheid verschaffen! Heb goede verhalen over jullie gehoord en zou mijn komst naar de beurs erop afstemmen.

  Mvg,
  Doede Boomsma
  Stichting Klokhuis

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  Maar dat is toch juist precies de vraag die in het stukje beantwoord wordt (volgens mij al in de titel), Doede?

 • Profielfoto
  MartijnvanOeffel

  De reden waarom is niet belangrijk genoeg om in een openbaar artikel te zetten

  Je kan het er toch gewoon bijzetten? Het artikel is er al, en die paar extra zinnetjes….;)

 • Profielfoto
  MouseMighty

  @Koen kortom een foutje van iCreate in het foldertje dus. Goed dat je het hier rechtzet hoor. Zoals je ziet in een aantal reacties zijn er toch mensen die er (bijna) speciaal voor naar de RAI afreizen en die anders van een koude kermis zouden thuiskomen. De bedoeling van de rest van het artikel is duidelijk. We moeten allemaal de podcast luisteren. Nou maar hopen dat die podcast voor 1 oktober uitkomt!

 • Profielfoto
  Appletosh

  Geen OMT is voor mijn een rede om niet te gaan.
  heb er geen uitleg bij nodig …

 • Profielfoto
  macoky

  De OMT crew maakt duidelijke keuzes en tijdens de OMT Borrel is al verteld dat ze niet aanwezig zullen zijn. Toch vreemd dat sommigen blijkbaar vinden dat de OMT crew zich moet verdedigen waarom ze er niet zijn hoewel ze nooit gezegd hebben er dit jaar wel bij te zijn. Zielig van iCreate zo te handelen en ik kan maar drie redenen bedenken waarom ze dat zo doen: Ze hopen zo OMT nog over de streep te trekken, liften mee op het succes van OMT en proberen een link te leggen tussen iCreate en OMT of proberen zo OMT in discredit te brengen en als speelbreker neer te zetten. Of zouden ze gewon zo onhandig zijn geweest en de vermelding van OMT gewoon een foutje zijn ?

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Apple komt ook niet.

 • Profielfoto
  jobz

  -jullie mogen niet van Apple?
  -9,95 is te duur?
  -geen zin?
  -jullie hebben dan een huisje in Ommen geboekt?
  aaaaaah, die pijnlijke onwetendheid. Verlos ons!:lol:

 • Profielfoto
  DaveFlash

  WAAROM IN GODSNAAME!!!!!!!!!!

  WARROM ZIJN JULLIE NIET VAN DE PARTIE!!!!! OMT MOET ER GEWOON ZIJN1!!!!!!!

 • Profielfoto
  Jord

  En jij moet niet zo schreeuwen en fatsoenlijk leren spellen.

 • Profielfoto
  WernerT

  De OMT crew maakt duidelijke keuzes en tijdens (…)

  Ja, ja, laat die rumor mill maar lekker draaien – nog een rondje graag.

  Even serieus: de opties

  – de uitleg is zo complex dat het niet in een geschreven verhaal samen te vatten is, of
  – de reden is zo niet-interessant dat het in de podcast moet, of
  – een slimme manier om weer wat luistervinkjes te verzamelen.

  Game on.

 • Profielfoto
  iberno

  ik denk, dat OMT meer weet dan wij met z’n allen en dan fijn in de US zijn! Voor de lancering van de nieuwe iPhone een paar dagen later :sarcastic:

 • Profielfoto
  MouseMighty

  Na wat zoek- en spitwerk ben ik er ook achtergekomen. Maar dat is te onbelangrijk om hier te melden dus verwijs ik jullie graag naar de uitleg hierover op mijn blog. De post moet ik nog schrijven, geen idee wanneer dat gebeurd waarschijnlijk 1 dag voordat de podcast uitkomt.:nerd:

 • Profielfoto
  pim939

  Na wat zoek- en spitwerk ben ik er ook achtergekomen. Maar dat is te onbelangrijk om hier te melden dus verwijs ik jullie graag naar de uitleg hierover op mijn blog. De post moet ik nog schrijven, geen idee wanneer dat gebeurd waarschijnlijk 1 dag voordat de podcast uitkomt.:nerd:

  Kom op zeg

 • Profielfoto
  bennie

  Na wat zoek- en spitwerk ben ik er ook achtergekomen. Maar dat is te onbelangrijk om hier te melden dus verwijs ik jullie graag naar de uitleg hierover op mijn blog. De post moet ik nog schrijven, geen idee wanneer dat gebeurd waarschijnlijk 1 dag voordat de podcast uitkomt.:nerd:

  hahaha!

 • Profielfoto
  Renko

  Ik hoorde op Google dat OMT er mee gaat ophouden.

 • Profielfoto
  pim939

  Echt!?:sad:
  Dat mag niet!

 • Profielfoto
  Jord

  @renko: Hoe ‘hoor’ je iets op Google?

 • Profielfoto
  Andre Mesker

  *snip* dus verwijs ik jullie graag naar de uitleg hierover op mijn blog.*snip*

  Tip: zet het webadres in je profiel, dan vindt iedereen je blog moeiteloos.:-)