Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 13 september 2011
Leestijd: 1 minuut

OMT is er niét bij op iCreate Live

Op zaterdag 1 oktober wordt in de Amsterdamse RAI iCreate Live gehouden. Vorig jaar was OMT aanwezig op dit Apple evenement, georganiseerd door de makers van iCreate Magazine. Ons dagvullende OMT Live programma vol interviews, discussie, muziek en entertainment viel goed in de smaak bij bezoekers. Alle reden het om het in 2011 nog een keer te doen zou je denken. Toch hebben we in mei al besloten dit jaar geen acte de présence te geven.

We waren op de redactie dan ook verrast toen we de folder van iCreate Live 2011 onder ogen kregen. Daarin wordt OMT genoemd als één van de deelnemers. Om verwarring te voorkomen en in afwachting van een beloofde rectificatie van de organisatoren maken we hierbij zelf alvast bekend niét aanwezig te zijn op iCreate Live. Wil je weten waarom niet? We bespreken het in de volgende audio-podcast.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT is er niét bij op iCreate Live
Sluiten