Nieuwe iPhone 4 en iPod touch opgedoken in systeem Apple

6 reacties

Volgens 9to5mac, dat de laatste tijd erg veel nieuws heeft over de nieuwe iPhone, heeft Apple twee apparaten toegevoegd aan haar systeem. Dit kunnen twee nieuwe iPhone’s zijn, maar wat de codenamen betreft lijkt het eerder op een nieuwe iPod touch en een nieuwe iPhone 4.

De huidige iPod touch heeft codenaam ‘N81’. Er is een drietal nieuwe modellen gevonden met de naam ‘N81A’. Dit kan erop duidden dat de iPod touch in het wit gaat uitkomen en dat er verder niets aan de populaire iPod verandert. Een nieuwe, verbeterde iPod touch zou namelijk een andere naam horen te krijgen.

De andere naam die is opgedoken is ‘N90A’. Net als de iPod touch lijkt dit op een nieuw model zonder grote veranderingen. Aangezien de codenaam er twee keer in staat is het goed mogelijk dat dit eveneens een wit en zwart model is, maar dan een 8GB-uitvoering. Deze kans lijkt wel vrij klein: de geruchten gaan namelijk vooral over een grote upgrade onder de motorkap van de op dit moment nieuwste iPhone.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  JoelCoster

  zeer onwaarschijnlijk, de uitnodiging voor de presentatie op 4 oktober geeft duidelijk aan dat het event over de iphone zal gaan, en een presentatie van meer dan een uur over een iphone waar behalve dat er een model met minder geheugen bij komt niks aan verandert, klinkt niet logisch

 • Profielfoto
  Xcode

  Bij Apple wordt ‘iPhone’ vaak als verzamelnaam gebruikt voor de iPhone en iPod touch. Het zou zeker kunnen dat Apple deze keer zowel de iPhone als iPod touch tegelijkertijd vernieuwt. Daarbij moet wel vermeld worden dat dat dan de eerste keer is, aangezien de iPod touch in het verleden altijd enkele maanden later werd vernieuwd dan de iPhone. En inderdaad, daar krijg je geen één á anderhalf uur mee vol, maar we kunnen ook nog flink wat informatie verwachten over iOS 5.

 • Profielfoto
  timmiex

  ik hoop niet dat de ipod touch bijna geen veranderingen krijgt het zou toch op zijn minst logisch zijn als hij een a5 chip krijgt en meer RAM geheugen en een betere camera en ook die assistant dinges.

 • Profielfoto
  hennie12

  Joehoo! Een iPod Touch 5G: dit wordt hem sws ipod toch 5g

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Ik snap het artikel niet helemaal. Het stukje met de beschrijving over de iPhone is wat onduidelijk. De codenaam N90A staat er twee keer in. De schrijver concludeert daaruit dat het wellicht om een wit en een zwart model gaat, maar dan in een 8Gb uitvoering. Waarop is het idee gebaseerd dat het een 8Gb uitvoering zou zijn?

 • Profielfoto
  Mausy

  Ik heb een iPod Touch 4G en ben redelijk tevreden. Ik koop pas weer een nieuwe als de camera ge-upgrade wordt naar wat de huidige iPhone heeft. Dus 5MP en met HDRI.