Yoeri
Yoeri Geruchten 28 september 2011

Nieuwe iPhone 4 en iPod touch opgedoken in systeem Apple

Volgens 9to5mac, dat de laatste tijd erg veel nieuws heeft over de nieuwe iPhone, heeft Apple twee apparaten toegevoegd aan haar systeem. Dit kunnen twee nieuwe iPhone’s zijn, maar wat de codenamen betreft lijkt het eerder op een nieuwe iPod touch en een nieuwe iPhone 4.

De huidige iPod touch heeft codenaam ‘N81’. Er is een drietal nieuwe modellen gevonden met de naam ‘N81A’. Dit kan erop duidden dat de iPod touch in het wit gaat uitkomen en dat er verder niets aan de populaire iPod verandert. Een nieuwe, verbeterde iPod touch zou namelijk een andere naam horen te krijgen.

De andere naam die is opgedoken is ‘N90A’. Net als de iPod touch lijkt dit op een nieuw model zonder grote veranderingen. Aangezien de codenaam er twee keer in staat is het goed mogelijk dat dit eveneens een wit en zwart model is, maar dan een 8GB-uitvoering. Deze kans lijkt wel vrij klein: de geruchten gaan namelijk vooral over een grote upgrade onder de motorkap van de op dit moment nieuwste iPhone.

Reageer op artikel:
Nieuwe iPhone 4 en iPod touch opgedoken in systeem Apple
Sluiten