MacBundle: 11 Mac-apps voor 50 dollar

13 reacties

Eens in de zoveel tijd worden er meerdere Mac-applicaties gecombineerd aangeboden voor een lage prijs. Dit keer is dat MacBundle. Het pakket bevat deze keer elf apps waarvan vooral productieve applicaties. Vanzelfsprekend zijn alle apps compatible met Lion.

In de bundle zit als grootste applicatie Toast 11 Titanium. Toast is een programma waarmee je cd’s en dvd’s kunt branden. De app kan geluid van bijna elke applicatie direct op een schijf zetten en biedt de mogelijkheid om labels te ontwerpen. Daarnaast zijn Printopia en PhoneView ook van de partij. Voor eerstgenoemde moet je snel de bundel aanschaffen. Alleen de eerste 10,000 krijgen de app.

De applicaties die in MacBundle zitten kosten los van elkaar $487. De MacBundle maar 50 dollar.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  Rivanov

  Toen straks gekocht. Top.:)

 • Profielfoto
  Lifelogger

  Net een uurtje geleden aangeschaft. Nu de software aan het installeren.:-)

 • Profielfoto
  lucschram

  Ik twijfel nog, zelfs 50 dollar is voor mij veel. (Ik denk ook voor anderen hier.)

 • Profielfoto
  Lifelogger

  @lucschram Ongerekend komt het neer op ongeveer € 37,- terecht. Best een leuke bundel voor dat bedrag al doe ik het vooral vanwege Toast Titanium

 • Profielfoto
  MathiasB

  Mss dat er mensen zijn die het voor Toast of Data Rescue doen…
  Maar op zich heb ik geen enkel van die programma’s nodig.

 • Profielfoto
  koolenboer

  Bedankt voor de tip!!
  Het is omgerekend nog geen 37 euro.
  Toast Titanium 11, Printopia, Earthdesk en Concealer maken het voor mij meer dan de centen waard!

 • Profielfoto
  Erwal

  Ik heb geen behoefte aan welke dan ook, zelfs de nieuwe Toast niet nu ik geen CD’s of DVD meer brand maar alles opsla en stream vanaf mijn NAS-je en straks vanuit de icloud (NAS uitgevoerd met RAID, dus ook Data Rescue hoeft niet meer). Is Toast Titanium straks EOL?:evil:
  Bookends lijkt me wel zeer powerfull maar heb ik niet nodig en de rest spreekt me niet zo aan.
  Dat neemt niet weg dat het leuk is om af en toe zo’n bundel langs te zien komen. Zo heb ik in het verleden als eens een MacHeist bundel gekocht, met dank aan OMT voor de tip destijds, dus prima. Uit die bundel heb ik toen ook PhoneView gehaald dacht ik, maar dat gebruik ik dus niet.

 • Profielfoto
  PvdO

  Waarom niet gewoon de apps los in de aanbieding gooien in de App Store, heb je ook niet al die andere meuk die je toch niet gebruikt.

 • Profielfoto
  Hansi2124

  Dan is het ook geen bundel meer he!
  :lol:

 • Profielfoto
  CMD-Z

  Wel geinig;

  istat menus vind ik wel handig (maar heb ik al)
  en bookends is schijnbaar een goed programma (maar ik gebruik papers2)
  toast is top, maar heb een macbook air;-)

 • Profielfoto
  Richard74

  Ik heb het aangeschaft, vooral voor Toast en Printopia. Misschien Data Rescue, maar daar moet ik me nogeven verder in verdiepen.

 • Profielfoto
  DaveFlash

  ze hebben het aantal voor Printopia bijgestled, de eerst 20000 kopers krijgen die nu

 • Profielfoto
  renssies