Yoeri
Yoeri Nieuws 7 september 2011

MacBundle: 11 Mac-apps voor 50 dollar

Eens in de zoveel tijd worden er meerdere Mac-applicaties gecombineerd aangeboden voor een lage prijs. Dit keer is dat MacBundle. Het pakket bevat deze keer elf apps waarvan vooral productieve applicaties. Vanzelfsprekend zijn alle apps compatible met Lion.

In de bundle zit als grootste applicatie Toast 11 Titanium. Toast is een programma waarmee je cd’s en dvd’s kunt branden. De app kan geluid van bijna elke applicatie direct op een schijf zetten en biedt de mogelijkheid om labels te ontwerpen. Daarnaast zijn Printopia en PhoneView ook van de partij. Voor eerstgenoemde moet je snel de bundel aanschaffen. Alleen de eerste 10,000 krijgen de app.

De applicaties die in MacBundle zitten kosten los van elkaar $487. De MacBundle maar 50 dollar.

Reageer op artikel:
MacBundle: 11 Mac-apps voor 50 dollar
Sluiten