Guido
Guido Nieuws 15 september 2011

KPN app iTV Online nu beschikbaar

Nog niet zo lang geleden deed OMT verslag van een KPN persmeeting waarbij de gratis app iTV Online werd geïntroduceerd. De app maakt het voor KPN-klanten mogelijk om zelf te bepalen waar en wanneer zij televisie kijken op hun iPad. iTV Online is sinds vandaag beschikbaar in de App Store.

Met de iPad kun je live televisie kijken en opnemen van de 20 beste bekeken zender. Daarnaast kun je een programmagids en videocatalogus raadplegen, bestaande uit meer dan 2000 titels.

Ondanks dat je op de tv, laptop en pc de volledige ervaring kunt beleven van interactieve televisie zijn de ontwikkelingen voor de iPad zijn nog in volle gang. Aan het eind van 2011 wordt de ervaring voor de iPad gelijk getrokken. Vanaf december heb je de mogelijkheid om opgenomen programma’s terug te zien en films te bekijken uit de digitale videotheek Videoland.

Download KPN iTV Online in de App Store

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
KPN app iTV Online nu beschikbaar
Sluiten