Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 11 september 2011
Leestijd: 1 minuut

iTunes Match weer open voor ontwikkelaars

Ontwikkelaars in de Verenigde Staten kunnen alvast proeven aan iTunes Match, de matching service van Apple waarmee je je eigen geripte tracks kunt inwisselen voor DRM-vrije 256 kbps AAC bestanden én gebruik kunt maken van iCloud om de muziek draadloos te syncen tussen al je apparaten.

Vorige week stond iTunes Match ook al even open voor ontwikkelaars, maar binnen een paar uur was het maximale aantal betatesters bereikt en ging de poort dicht. Nu kunnen alle ontwikkelaars in de Verenigde Staten er weer bij.

Omdat momenteel alleen voor de Verenigde Staten de rechten zijn geregeld met de muziekindustrie, vissen wij zowel in de beta-periode als daarna nog even achter het net. Beta-testers in de USA moeten er rekening mee houden dat hun iTunes Match-content aan het eind van de beta-periode gewist wordt.

iTunes Match wordt binnenkort geïntroduceerd met iOS 5 en iCloud en gaat $ 25 per jaar kosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iTunes Match weer open voor ontwikkelaars
Sluiten