Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Geruchten 5 september 2011
Leestijd: 1 minuut

iPhone 5 nog deze week te bestellen?

De electronica-winkelketen Best Buy zegt te verwachten dat de iPhone 5 er snel aan komt. In een interne memo, bestemd voor medewerkers in de winkels, staat te lezen dat de nieuwe iPhone misschien al deze week door Apple bekend gemaakt zal worden, waarna klanten pre-orders kunnen plaatsen. Vanaf de eerste week van oktober zou het toestel daadwerkelijk verkocht mogen worden.

Tegelijkertijd is bekend geworden dat Apple is begonnen om verkoopmedewerkers te trainen in het nieuwe iOS 5 en iCloud. Het is gebruikelijk dat een nieuwe versie van iOS vrijwel gelijk met een nieuw model iPhone uitkomt. Meestal krijgt Apple Store-personeel kort voor de uitkomst van een nieuw product of nieuwe dienst zo’n training.

Eerdere geruchten wezen al op 7 september als datum waarop Apple een pers-evenement zou houden. Tegelijkertijd zijn er nog geen uitnodigingen voor de pers opgedoken. Deze worden doorgaans een week van tevoren verspreid, wat het bericht van Best Buy ongeloofwaardig maakt. In de bewuste memo staat dan ook al dat de genoemde data nog kunnen veranderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 5 nog deze week te bestellen?
Sluiten