Yoeri
Yoeri Geruchten 25 september 2011

‘iPhone 5-aankondiging op Apple HQ’

Hoewel het Yerba Buena Center in San Francisco al jarenlang het podium is voor Apple’s september-event zal dat volgens AllThingsD dit jaar niet zo zijn. Het meent dat de aankondiging van de iPhone 5 over waarschijnlijk twee weken op Apple’s eigen campus plaats zal vinden. Een traditie lijkt daarmee doorbroken.

Een reden voor de onverwachtse beslissing hebben de bronnen van het weblog niet. Het kan zijn dat de nieuwe CEO van Apple, Tim Cook, niet direct in een grote zaal zijn eerste keynote wil presenteren. Een reden zou ook kunnen zijn dat de lanceringsdatum niet vastgesteld kon worden en dat ze daarom geen grote zaal als het Yerba Buena durfden te huren.

De verwachte datum van de keynote staat nog steeds op 4 oktober.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘iPhone 5-aankondiging op Apple HQ’
Sluiten