iOS-iconen op muur Samsung-winkel

6 reacties

Juist nu Apple en Samsung een patentenoorlog met elkaar aan zijn gegaan, verschijnen er bij een ‘in-store’ Samsung-winkel iconen op de muur, die alleen in Apple’s iOS te vinden zijn. Tussen een groot scala aan app-iconen, bevinden zich namelijk ook de iconen van de App Store en Safari.

De desbetreffende Samsung-winkel bevindt zich in het Centro Sicilia-winkelcentrum, in Catania, Italië, in een Euronics-winkel. Of de muur ook daadwerkelijk tot het Samsung-hoekje behoort, is niet helemaal duidelijk. Achter een elektronisch Samsung Galaxy Ace-reclamebord, met daarbij een aantal demotoestellen en accessoires, staat de blikvangende iconenmuur.

Hoewel de strijdlust tussen de twee bedrijven steeds groter wordt, concurreren ze vanaf vandaag ook nog eens in datzelfde winkelcentrum met elkaar. Daar heeft Apple vandaag namelijk een nieuwe Apple Store geopend.

Samsung heeft al aangegeven een minder passieve houding in hun onderlinge strijd aan te nemen, en probeert een verbod op de verkoop van onder andere de iPhone 4 en iPad 2 te realiseren. Ook zou het bedrijf plannen hebben om een rechtszaak tegen de iPhone 5 aan te spannen, zodra deze smartphone uitkomt. Het is Apple ondertussen al gelukt om de verkoop van Samsung’s Galaxy Tab in een aantal landen te blokkeren.

Of de iOS-iconen die op de muur te vinden zijn het conflict tussen de twee zal beïnvloeden is onduidelijk. Heel handig is het in ieder geval niet.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Usain

  losers

 • Profielfoto
  Xcode

  Wat een flauw nieuwsbericht zeg. En bovenstaande reactie voegt daar ook niet echt niveau aan toe.

 • Profielfoto
  masiek

  Yikes! Wat een nieuwswaarde..

  OMT = :thumbsdown:

 • Profielfoto
  Theunis_B

  Epic Fail…………

 • Profielfoto
  Theunis_B

  Waarom allemaal zo negatief over dit nieuwsbericht? Het is toch wel even grappig om dit soort berichten tussen door te hebben.:grin:

 • Profielfoto
  LighScan

  Beetje onoplettend van de winkeleigenaar, of van Samsung. Die iconen zijn ongetwijfeld met copyright beschermd.