Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 21 september 2011

Instagram 2.0 maakt foto’s sneller en groter

Instagram is de ultieme kiekjesmaker voor je iPhone. Heb je de gave om altijd op het verkeerde moment foto’s te schieten, dan heeft Instagram met al haar filters en trucjes de tools in huis om er nog iets van te maken. Gister kwam versie 2.0 uit van deze tegenhanger van Hipstamatic.

Instagram 2.0 heeft een aantal welkome functies. Allereerst is de app volgens de makers 200x sneller dan de eerste versie. Je hoeft niet meer te wachten op het laden van filters; ze verschijnen in realtime. Daarnaast zijn er 4 nieuwe filters bijgekomen: Amaro, Rise, Hudson en Valencia.

Het grootste nadeel van vroegere versies van Instagram is misschien nog wel dat jouw kunstige foto slechts werd opgeslagen in een klein formaat van 612px bij 612px. Dit is nu aangepast in 1936px bij 1936px. Tot slot de tilt-shift functie verbeterd, kunnen foto’s eindelijk geroteerd worden en kun je die nare randen optioneel uitschakelen.

OMT is benieuwd naar jouw Instagram creaties. Wie weet eindigen ze ooit nog in het museum.

Reageer op artikel:
Instagram 2.0 maakt foto’s sneller en groter
Sluiten