Yoeri
Yoeri Nieuws 17 september 2011
Leestijd: 1 minuut

Google Chrome geüpdatet voor Lion

Google heeft haar browser Chrome geüpdatet. Chrome is nu nog meer Lion-compatible vanwege de full-screen-functie en de onzichtbare scrollbalk. Opvallend aan de full-screen-functie is dat het op twee manieren een volledig scherm kan geven: mét de taakbalk of zonder.

Als je op het bekende icoon rechtsboven in het Chrome-venster drukt krijg je het volledig scherm dat we van andere applicaties waaronder Safari kennen. Druk je daarna op het knopje dat daarvoor in de plaats is gekomen dan verdwijnt de taakbalk en zie je alleen de webpagina nog.

Daarnaast brengt de update twee nieuwe tools voor ontwikkelaars met zich mee: Web Audio API en Native Client. Met de eerste kan je de geluidseffecten aanpassen en met Native Client kan C- en C++-code getest worden in de browser.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Google Chrome geüpdatet voor Lion
Sluiten