Yoeri
Yoeri Nieuws 9 september 2011

Gezonder leven met Jawbone Up

[jwplayer mediaid=”27281″]
9to5mac is erachter gekomen dat de Jawbone Up zeer binnenkort zal verschijnen. Tijdens de aankondiging in juli werd verteld dat de Up in het najaar uit zou komen. Volgens het weblog is dat op 25 september. Ook heeft het weblog de productvideo van de armband gevonden.

Door de Jawbone Up met je iPhone te verbinden krijg je daar de statistieken van wat de armband geregistreerd heeft op te zien. Zo kan de Up je wakker maken, vertellen wanneer je moet bewegen en zorgen dat je achievements haalt met betrekking tot gezond eten. Het weblog heeft het meetlint om erachter te komen welke Up je moet hebben ook weten te bemachtigen.

De prijs van de Jawbone Up is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gezonder leven met Jawbone Up
Sluiten