Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 8 september 2011
Leestijd: 1 minuut

Foxconn produceert 150.000 iPhone 5’s per dag

De vuren van de industrie draaien hoog in Taiwan: volgens DigiTimes heeft de producent van de iPhone 5, Foxconn Electronics, de productie van de iPhone 5 flink opgeschroefd en rollen er dagelijks 150.000 stuks van Apple’s nieuwe smartphone van de productiebanden.

De bron meldt verder dat het productieaantal van de iPhone 5 in september rond de 5 à 6 miljoen stuks zal liggen, met een totaal aantal van 22 miljoen in het laatste kwartaal van het jaar. De productie van de iPhone 4 neemt logischerwijs langzaam af. Daarnaast heeft leverancier Pegatron Electronics 15% van de totale productie door Apple toegeschreven gekregen, maar deze partij zal pas vanaf 2012 gaan leveren.

De geruchten rond de release van de iPhone 5 worden steeds hardnekkiger, terwijl een solide releasedatum op het moment van schrijven alleen nog maar gissen is. Eerder vandaag verscheen een foto online die gemaakt zou kunnen zijn met de iPhone 5. Verschillende bronnen wijzen naar eind september, terwijl andere bronnen liever hun geld inzetten op de eerste week van oktober.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Foxconn produceert 150.000 iPhone 5’s per dag
Sluiten