Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 22 september 2011

Een inconvenient rumor van Al Gore

Al Gore, oud vice-president, duurzaamheidprediker en Member of the Board van Apple, heeft zich wat onhandig uitgelaten op een conferentie in Zuid Afrika. Onze collega’s van The Next Web vingen via een nieuwsgierig aagje ter plekke op dat Gore de volgende uitspraak deed:

[…] Not to mention the new iPhones coming out next month. That was a plug.

Wat betekent dit? Eigenlijk heel weinig. Weliswaar ‘verklapt’ Gore hier dat er volgende maand niet één, maar meerdere nieuwe iPhones uitkomen, informatie die hij als lid van Apple’s Raad van Bestuur zou kunnen hebben. Daarentegen weet hij als geen ander hoe er binnen Apple tegen het lekken van informatie aangekeken wordt.

Derhalve kan Gore zijn uitspraak ook baseren op de stroom aan iPhone-geruchten van de afgelopen weken. Desalniettemin blijft het aardig om te zien dat ook de groten der aarde vrolijk meeroddelen over de op handen zijnde iPhone..s, hoe ongelegen dat ook komt voor Apple.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een inconvenient rumor van Al Gore
Sluiten