Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 29 september 2011

Apple TV bij ons te koop vanaf 4 oktober

4 oktober wordt niet alleen de dag dat een nieuwe iPhone het levenslicht ziet, maar ook de dag dat wij in Nederland en België verblijd gaan worden met de Apple TV. Dit heeft One More Thing uit betrouwbare bron vernomen.

Nadat eerder deze week koop- en huurfilm verschenen in iTunes, kon het natuurlijk ook niet lang uitblijven. De eerste generatie Apple TV is wel te koop geweest in Nederland, maar doordat de tweede generatie een harde schijf ontbeerde en daardoor veel meer afhankelijk was van multimediale koop- en huur-content vanuit iTunes, vond Apple het niet de moeite waard om deze bij ons op de markt te brengen.

De Apple TV is vanaf 4 oktober te koop in alle online en offline retailkanalen en gaat inclusief BTW 119 euro kosten.

Reageer op artikel:
Apple TV bij ons te koop vanaf 4 oktober
Sluiten