Yoeri
Yoeri Geruchten 13 september 2011
Leestijd: 1 minuut

‘Binnenkort nieuwe AirPort Express’

Volgens AppleInsider zal Apple zeer binnenkort een nieuwe AirPort Express uitbrengen. Hoewel er in de online Apple Store staat dat het apparaat op voorraad is, hebben retailers DataVision en Amazon geen AirPort Express’en meer. Eerstgenoemde krijgt helemaal geen voorraad meer en bij Amazon is de wachttijd 2 tot vijf weken.

Een bron binnen Apple heeft aan het weblog verteld dat het binnenkort een nieuwe AirPort Express zal uitbrengen die draait op AirPort Utility 5.6.

De website heeft ook wel een idee wat er nieuw zal zijn aan het nog uit te komen model. De AirPort Extreme en TimeCapsule (waar in juni een update van uitkwam) kregen een snelheidsboost. Daarnaast kreeg de Extreme een nieuwe netwerkkaart: een Broadcom BCM4331. De kans is aannemelijk dat de Express ditzelfde zal ondergaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Binnenkort nieuwe AirPort Express’
Sluiten