Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 16 september 2011

Bescherm je Mac, Oktoberfest-style

Ozapft is! Met die leus zal morgen weer het Oktoberfest in München worden ingeluid. Dit jaarlijkse evenement bestaat uit rondborstige vrouwen in Duitse klederdracht en mannen in lederhosen die samen zo’n slordige 7 miljoen liter bier naar binnen gieten. Het Nederlandse merk CoverBee heeft speciaal voor de gelegenheid een Lederhosen-MacBookhoes gemaakt, Toll!

De Lederhosenhoes bestaat uit twee delen: een beschermende binnenkant in geblokt roze patroon für die Mädchen of blauw für die Männer. Daaromheen zit een écht leren broekje met bretels en broekzakken met knopen, handig voor je adapter en andere accessoires. Goedkoop is de Lederhosen Laptophoes niet. Het snoezige niemendalletje wordt met de hand in Nederland gemaakt en kost daarom € 149,99. Maar ja, in vergelijking met de bierprijzen in München valt dat eigenlijk best mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bescherm je Mac, Oktoberfest-style
Sluiten