Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 1 september 2011
Leestijd: 1 minuut

Belgische APR Switch neemt S&S over

De transfermarkt voor voetballers mag dan zijn gesloten, in APR-wereld wordt er nog lustig opgekocht. Switch, de grootste keten van Apple resellers in België, neemt concurrent S&S over. Hiermee breidt het haar winkelarsenaal uit van 7 naar 10 vestigingen.

Met name in Limburg worden Switch klanten nu eindelijk bediend. Reden van de overname is de “sterke groei in de vraag naar Apple-producten en de stijgende behoefte aan persoonlijk advies.” Je vindt de winkels nu in Oostende, Gent, Sint-Niklaas, Antwerpen (2x), Wijnegem, Wommelgem, Lier, Hasselt en Genk. In 2012 hoopt Switch een omzet van ruim 60 miljoen euro te halen. OMT hoopt met Switch mee!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Belgische APR Switch neemt S&S over
Sluiten