Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 30 september 2011
Leestijd: 1 minuut

Beeldstabilisatie in vernieuwde Skype-app

Eergisteren bracht Skype een update uit voor hun iPhone app en iPad app. Naast het opruimen van de interface, het toevoegen van emoticons en het tonen van advertenties aan free-riders (moet je daar blij van worden?), vallen er twee zaken op:

Bluetooth-ondersteuning, zodat je binnen de app kunt aangeven waar het geluid naar toe moet of vandaan moet komen en, alleen voor de iPhone, beeldstabilisatie. Van deze laatste feature heeft Skype een video op Youtube geplaatst, waarin je kunt zien hoe het beeld is zonder en mét beeldstabilisatie.

Wanneer er geen trucs zijn uitgehaald in de montage, dan is het resultaat best wel indrukwekkend.

[jwplayer mediaid=”28541″]

In de reacties op de App in de App Store wordt overigens veel geklaagd over de chat functie die er traag is geworden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beeldstabilisatie in vernieuwde Skype-app
Sluiten