Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 21 september 2011

‘Apple media-event op 4 oktober’

Geruchten zijn per definitie onbetrouwbaar en we worden er de laatste tijd mee doodgegooid. Echter, wanneer All Things Digital – het techblog van de Wall Street Journal – ze verspreidt worden ze wel een stukje aannemelijker. AllThingsD heeft uit betrouwbare bron dicht bij het vuur vernomen dat dinsdag 4 oktober de dag wordt dat de nieuwe CEO Tim Cook voor het eerst als baas van Apple het podium bestijgt voor een keynote.

Tim Cook zal dan de nieuwe iPhone 5 introduceren, die een paar weken na de aankondiging in de winkels moet liggen. We hebben Cook eerder op het podium gezien bij keynotes, maar nooit eerder verzorgde hij zelf een productintroductie.

Nu hij de nieuwe grote baas is kan hij ook niet anders, want wanneer hij deze taak over zou laten aan Phil Schiller, Scott Forstall of Eddy Cue zou dat z’n positie als opvolger van de legendarische Steve Jobs kunnen ondermijnen. Verwacht wordt wel dat de Senior Vice Presidents hun opwachting zullen maken als secondanten, net zoals we dat van ze gewend waren in het Jobs-tijdperk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Apple media-event op 4 oktober’
Sluiten