Yoeri
Yoeri Nieuws 27 september 2011

Apple maakt financiële resultaten bekend op 18 oktober

Apple heeft vandaag haar ‘Investor Relations’-pagina geüpdatet en daarop geplaatst dat het op 18 oktober de financiële resultaten bekend zal maken van het vierde fiscale kwartaal, welke op 24 september geëindigd is. Een punt dat genoemd zal worden is dat Apple’s aandeel gestegen is naar meer dan $400. Zoals altijd zal CEO Tim Cook vertellen dat Apple gegroeid is.

Vaak gebeurt het dat deze ‘conference call’ gedaan wordt na een grote productlancering. Dit zodat Apple kan vertellen wat er in de eerste dagen is gebeurd, zonder er teveel over te hoeven zeggen. Het toeval wil dat het exact twee weken na de waarschijnlijke aankondigingsdatum van de iPhone 5 is.

De persconferentie is op 18 oktober om 23:00 uur Nederlandse tijd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple maakt financiële resultaten bekend op 18 oktober
Sluiten