Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 14 september 2011

Amac eist alleenrecht op in Eindhoven

Tegenwoordig tel je in het wereldje van de Apple Premium Resellers pas mee als je op overname-pad gaat. iAm Store, iFactors, iCentre en Amac zijn allemaal hard bezig om de grootste te worden door kleine APR’s op te slokken. Amac maakt het nu echter wel erg bont door YouMac over te nemen; een Premium Reseller in Eindhoven… inderdaad, de stad waar Amac al een winkel had.

Met de overname van YouMac krijgt Amac dus twee winkels in Eindhoven. In totaal heeft de keten nu 10 winkels en een business-to-business center. Door de overname van YouMac klimt Amac naar de tweede plek in de grootste-APR-ranglijst.


Twee jaar geleden deed OMT verslag van de opening van Amac’s eerste winkel in Eindhoven.

Reageer op artikel:
Amac eist alleenrecht op in Eindhoven
Sluiten