Yoeri
Yoeri Nieuws 20 september 2011
Leestijd: 0 minuten

AAPL bereikt recordhoogte

Apple’s beursnotering AAPL heeft gisteren en vandaag een recordhoogte bereikt. Het begon gisteren op $395.20 en eindigde op het record van $411.65. Op dit moment staat de AAPL op meer dan 420 dollar. Hiermee is het $23 miljard meer waard dan Exxon en is het bijna even groot als Google en Microsoft bij elkaar opgeteld.

Een erg belangrijke vraag is of het op deze waarde blijft of verder gaat met groeien, óf dat de AAPL binnenkort weer zakt naar een waarde onder de $400-grens. Een belangrijk moment voor die waarneming is wanneer Apple binnenkort de iPhone 5 aankondigt en uitbrengt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
AAPL bereikt recordhoogte
Sluiten