Koen van Tongeren
Koen van Tongeren OMT Specials 26 september 2011

8 oktober: OMT herfstborrel in Eindhoven

Afgaand op het weer zou je denken dat de zomer eindelijk is aangebroken, maar een blik op de agenda leert ons anders: het is alweer herfst en dus hoog tijd voor een OMT herfstborrel. De lente vierden we in het westen, de zomer in het noorden en voor de herfst reist OMT af naar het altijd warme zuiden: Eindhoven.

Grand Café Usine in het centrum van Eindhoven wordt het decor voor de OMT Herfstborrel. Vanaf 13.00 uur tref je ons daar aan. De eerste drankjes en alle hapjes zijn traditiegetrouw voor onze rekening.

Laat in het forumtopic of in de evenementenkalender even weten dat je komt. Is Eindhoven te ver voor je of kun je niet komen op 8 oktober? Geen nood. We hebben ook alvast een winterborrel gepland. Maar waar en wanneer die gehouden wordt blijft nog even geheim… Hoe dan ook, OMT komt naar je toe in 2011!

Reageer op artikel:
8 oktober: OMT herfstborrel in Eindhoven
Sluiten