Jan David Hanrath
Jan David Hanrath OMT Specials 7 augustus 2011

Vanavond onderhoud op OMT-forum

Met bijna 2,3 miljoen forumposts en 161.957 topics is de structuur van het OMT-forum een beetje uit z’n jasje gegroeid. Om hier een oplossing voor te bieden zal vanavond een nieuwe en uitgebreidere forumindeling ingevoerd worden die in overleg met de moderators is bedacht.

Bestaande topics en posts worden automatisch verplaatst naar deze nieuwe structuur en nadien worden handmatig fijnmaziger aanpassingen verricht.

De winkel blijft open tijdens de verbouwing. Het kan daardoor zijn dat je zaken ziet veranderen als je op het forum bezig bent en dat dingen niet op een logische plek lijken te staan. Laat je hierdoor niet van de wijs brengen, we zijn er mee bezig!

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen? De lounge wordt uitgebreid en krijgt onder het kopje OMT Casual drie fora: Lounge, Gadgets en Show off. Ook wordt er een duidelijker onderscheid gemaakt tussen Mac hardware, Mac software en iOS hardware en iOS software. Ten slotte worden een aantal in onbruik geraakte fora samengevoegd.

We hopen uiteraard dat de nieuwe indeling goed gaat bevallen. Alvast onze excuses voor de overlast vanavond en voor de komende tijd heel veel post-plezier op OMT!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vanavond onderhoud op OMT-forum
Sluiten