Tover je Magic Trackpad om naar een Magic Numpad

Door: Yoeri - 14 reacties

Een nieuwe accessoire van Mobee zal je Magic Trackpad doen veranderen in een Magic Numpad. Het bedrijf dat we kennen van onder andere de Magic Bar heeft namelijk drie stickers gemaakt waarmee je een numpad krijgt op je trackpad. De trackpad werkt dan samen met speciale software welke de ‘toetsaanslagen’ registreert.

Als je het Magic Numpad koopt krijg je drie stickers. De eerste is een numpad + trackpad (aan de linkerkant is ruimte opengelaten om het apparaat te gebruiken waarvoor hij bedoeld is), bij de tweede heb je een volledig numpad en bij de derde een numpad inclusief delete-knop en zes speciale toetsen.

Het Magic Numpad is voor $30 dollar te koop en wordt vanaf october geleverd.

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  Dustin24

  Handig!

 • Profielfoto
  PatrickHopman

  Ik wist niet dat je bij OMT moet werken om het Magic NumPad te kopen:P De link is verkeerd.

 • Profielfoto
  MrHammond

  Geïnspireerd zeker op de mensen die hem zo netjes naast hun draadloze toetsenbord leggen? Leuk idee, als je makkelijk kan switchen tussen numeriek en vol trackpad. Maar ik kan me wel voorstellen dat je een beetje de “feedback” van fysieke toetsen mist…

 • Profielfoto
  bartje

  Mis je die ook op je iPad dan?:P

 • Profielfoto
  swig

  Wordt ‘bedoelt’ niet met een ‘d’ geschreven?

 • Profielfoto
  Flemmy

  Controleert Magic Numpad ook op d/t/dt-fouten?

 • Profielfoto
  pim939

  ik vind het nog al veel geld voor zo iets

 • Profielfoto
  Aidovive

  Het is inderdaad wel aan de prijs. maar het is toch wel weer briljant gevonden hoor.

 • Profielfoto
  iKooon

  Ik vroeg me al af waarom dit er nog niet was. Maar voor $30 laat ik deze even voorbij gaan. Mijn calculatortje op zonnepanelen is ook draadloos en doet het nog prima.

 • Profielfoto
  Volkan1984

  Nooit begrepen: wel een Mac van minimaal rond de €1000 kopen en dan gaan klagen over $30. Vreemd.

 • Profielfoto
  Flemmy

  Volkan1984
  Nooit begrepen: wel een Mac van minimaal rond de €1000 kopen en dan gaan klagen over $30. Vreemd.

  Ik wel hoor; het geld is dan op.. dat was bij mij tenminste zo;)

 • Profielfoto
  andrevdvries

  ik wist niet dat october met een c was?

 • Profielfoto
  Mac Daddy

  Had er zelf al langer over nagedacht. Die trackpad zou handig zijn om ook als numpad te gebruiken. En zie hier een antwoord erop. $30 lijkt duur voor een stickertje, maar je betaalt ook voor de ontwikkeling van het stukje software. Als ik het goed begrijp kan je met een functieknop snel switchen.

 • Profielfoto
  eiskoud

  Ik had bij aankoop van mijn iMac het draadloze toetsenbord meteen ingeruild voor een met kabel en numpad.. Zie nog altijd het nut niet in van een draadloos toetsenbord.. Ligt bij mij toch altijd voor de computer.