Yoeri
Yoeri Nieuws 31 augustus 2011

Tover je Magic Trackpad om naar een Magic Numpad

Een nieuwe accessoire van Mobee zal je Magic Trackpad doen veranderen in een Magic Numpad. Het bedrijf dat we kennen van onder andere de Magic Bar heeft namelijk drie stickers gemaakt waarmee je een numpad krijgt op je trackpad. De trackpad werkt dan samen met speciale software welke de ‘toetsaanslagen’ registreert.

Als je het Magic Numpad koopt krijg je drie stickers. De eerste is een numpad + trackpad (aan de linkerkant is ruimte opengelaten om het apparaat te gebruiken waarvoor hij bedoeld is), bij de tweede heb je een volledig numpad en bij de derde een numpad inclusief delete-knop en zes speciale toetsen.

Het Magic Numpad is voor $30 dollar te koop en wordt vanaf october geleverd.

Reageer op artikel:
Tover je Magic Trackpad om naar een Magic Numpad
Sluiten