Yoeri
Yoeri Nieuws 31 augustus 2011

Lieve Steve wordt Lieve Tim?

Na het aftreden van Steve Jobs en de aanstelling van Tim Cook als CEO was de grote vraag hoe het verder gaat met Apple. Zou het nog wel innoverend kunnen zijn als het altijd geweest is? Gaat Tim Cook Apple niet totaal de andere kant op laten varen? Eén ding is zeker: Tim houdt de interactie met de gebruikers in ieder geval staande.

Zo heeft Cook na het bekend worden van zijn nieuwe functie honderden felicitatie-mailtjes gekregen waarvan hij de meeste kort beantwoord heeft. In één van de mailtjes bedankte hij een militair die via Apple-producten communiceerde met zijn familie in Amerika. Een ander mailtje wordt gevormd doordat Tim zijn steun betuigt aan de War Eagle.

De nieuwe, grote baas mailen kan op [email protected]

Reageer op artikel:
Lieve Steve wordt Lieve Tim?
Sluiten