Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 31 augustus 2011
Leestijd: 1 minuut

Is dit de iPhone 5?

Er zijn al veel geruchten en evenveel mockups de revue gepasseerd op het internet. Want hoe ziet toch die nieuwe iPhone eruit die over een maand het levenslicht moet zien? Het lijkt erop dat de meest waarheidsgetrouwe weergave van de nieuwe iPhone 5 van Apple zelf komt. In de laatste bètaversie van iPhoto zit een icoon verwerkt van een tot nu toe ondefinieerbaar apparaat.

We zien echter niet veel op de foto. Wat wel opvalt is dat de home knop niet rond lijkt te zijn, maar uitgerekt in de breedte. Het scherm lijkt ook groter te zijn dan dat van de iPhone 4; de randen worden opgezocht. Of dit een placeholder is of niet: je kijkt hier in ieder geval naar de betrouwbaarste weergave van de iPhone 5 tot nu toe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is dit de iPhone 5?
Sluiten