Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 18 augustus 2011

In a world where Helo helicopter is king…

Hebben we het over op afstand bedienbare vliegtuigen, dan stijgt de AR.Drone nog altijd boven de rest uit. Sinds we vorig jaar de AR.Drone testten, is de markt van ‘iPhone controlled’ helicopters verrijkt met de iRemoco en de iHelicopter. Maar er ligt een kaper op de kust!

Griffin Technology verkoopt nu namelijk ook zijn eigen helicopter, de Helo TC. Dankzij een infraroodmodule op je iPhone kun je de helicopter bedienen met virtuele joysticks of simpelweg met bewegingen dankzij de motion sensor. De Helo TC heeft ook iets wat de concurrentie niet heeft. De bijbehorende iPhone app kan ook vluchtpatronen opnemen. Hierdoor kun je keer na keer dezelfde capriolen herbeleven.

Waar Griffin de concurrentie helemaal wegblaast, is de marketing. Pak een zak popcorn erbij en bekijk de deze trailer voor de Helo TC: Operation Cube Farm Freedom.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In a world where Helo helicopter is king…
Sluiten