Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 29 augustus 2011

iCloud ook werkend op Snow Leopard?

Bent u van het type dat het nog even aankijkt? Van het soort dat liever nog even wacht met de overstap naar Lion? Bent u ook het type dat desondanks stiekem graag van iCloud gebruik zou willen maken? Voor dit type is er wellicht goed nieuws.

Naar het zich laat aanzien, kunnen gebruikers van Mac OS 10.6.9 straks ook gebruik maken van iCloud. Dit ondanks het feit dat Apple op haar website voor iCloud Lion als minimumvereiste opgeeft. De ontdekking komt van een ontwikkelaar die MobileMe upgradede van MobileMe naar iCloud op een Mac met Tiger. Hij kreeg de volgende mededeling voorgeschoteld.

You will no longer be able to sync with this machine because you’ve upgraded to iCloud.

iCloud requires a computer running Mac OS X Snow Leopard v10.6.9 or later for Contacts, Calendars, and Bookmarks.

Reageer op artikel:
iCloud ook werkend op Snow Leopard?
Sluiten