Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 18 augustus 2011
Leestijd: 1 minuut

iCentre slokt winkels MaxMe op

Wie Assen, Emmen, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Lelystad en Sneek zegt, zegt MaxMe. Maar niet langer, want de 7 winkels van Apple Premium Reseller MaxMe zijn overgenomen door iCentre. Met deze nieuwe aanwinst vindt iCentre aansluiting bij het noorden des lands.

Met 22 vestigingen is iCentre de grootste APR van Nederland met vestigingen in Alkmaar, Hoorn, Almere, Leidschendam, Amstelveen, Rotterdam (Bijenkorf), Amsterdam, Tilburg, Amsterdam (Bijenkorf), Uitgeest, Delft, Zaandam, Ede, Zeist, Haarlem, Assen, Emmen, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Lelystad en Sneek. Binnenkort komen daar nog vestigingen in Oss en Den Haag bij.

Wouter Schortinghuis, directeur van iCentre: “Met de overname vergroten we ons bereik en zijn we in staat klanten in Noord-Nederland beter te bedienen. Ik kijk er naar uit om de bestaande klanten van MaxMe vanuit dezelfde klantgerichte benadering voortaan onder het iCentre label te bedienen. Ook verwelkom ik met veel enthousiasme de voormalige MaxMe medewerkers die onze organisatie aanzienlijk zullen gaan versterken.”

iCentre legt de focus op drie terreinen: de particuliere markt, zakelijke markt en de educatieve markt. Samen met 300 medewerkers hoopt het dit jaar een omzet te draaien van ongeveer 135 miljoen euro.

One More Thing wenst iCentre veel succes met haar zaken!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iCentre slokt winkels MaxMe op
Sluiten