Yoeri
Yoeri Nieuws 27 augustus 2011
Leestijd: 1 minuut

Apple stopt met verhuur tv-series

Minder dan een jaar nadat Apple het huren van tv-series introduceerde is de optie alweer verleden tijd. Steve Jobs meende dat er veel meer tv-series en films gekeken zouden worden als het financieel aantrekkelijker zou zijn voor klanten. De optie tot huur bestaat sinds gisteren niet meer voor tv-series en Apple bevestigde dat vandaag aan All Things D.

Volgens het bedrijf werden er bijna geen tv-series gehuurd. Gebruikers hébben liever een serie dan dat ze hem na een tijdje weer kwijt zijn. Volgens woordvoerder Tom Neumayr krijgen klanten straks met iTunes in de Cloud de mogelijkheid om series en films die eerder gehuurd zijn gratis opnieuw te downloaden.

Daarnaast vond Apple maar twee bedrijven die bereid waren om films te verhuren, waaronder Pixar waar Steve Jobs een groot aandeel in heeft als lid van de raad van bestuur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple stopt met verhuur tv-series
Sluiten