Guido
Guido Nieuws 16 augustus 2011

Apple Campus 2: groot, groter, grootst

Apple Campus 2John Martellaro van MacObserver was zo onder de indruk van de recent verschenen tekeningen van het nieuwe Apple hoofdkwartier, dat hij wilde weten hoe groot de Apple Campus 2 werkelijk wordt. Hoe verhoudt het nog te construeren bouwwerk zich bijvoorbeeld tot het Pentagon?

Na wat passen en meten kwam Martellaro erachter dat de campus, met een diameter van circa 492 meter, gigantisch groot zal worden. Met gemak passen er een cruiseship (paars), vliegdekschip (geel), zeppelin (groen), oorlogsschip (donkerblauw) en supertanker (rood) in. De diameter is zo groot dat zelfs het Pentagon (lichtblauw) en het 381 meter hoge Empire State Building (grijs) er in passen.

Apple Campus 2

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Campus 2: groot, groter, grootst
Sluiten