Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 29 juli 2011

Steve Jobs brengt eerste album uit

Dames en heren, vers binnen in de Album top 100: Steve Jobs himself met zijn debuutalbum ‘Made in California’. Op zijn eerste LP verrast Apple’s CEO ons met niet minder dan 4 nummers: ‘Magic’, ‘Revolution’, ‘Unbelievable’ en natuurlijk zijn tophit ‘Boom!’

Afijn, wat is hier aan de hand? Eigenlijk niet veel meer dan een knipoog van een Apple-ontwikkelaar naar zijn baas. Een lezer van The Cult of Mac ontdekte dat er in Mac OS X Lion een aantal nieuwe plaatjes zijn toegevoegd aan de lijst gebruikersaccount-icoontjes waar uit gekozen kan worden. Op één van die plaatjes is een LP te zien. Met een beetje zoeken vind je in het systeem een grote versie van het plaatje, en rara wat krijg je dan te zien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve Jobs brengt eerste album uit
Sluiten