Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 20 juli 2011

Sonos’ kleinste… de Play:3

Vlak voordat de leeuw uit Cupertino losbreekt, verrast Sonos ons vandaag nog met een nieuwe speaker aan de onderkant van de reeks, de Play:3. De kleine Sonos kost € 299 en is verkrijgbaar in zwart en wit. De speaker past dankzij het compacte formaat op elke boekenplank en is direct leverbaar via de online shop van Sonos.

Bij OMT hebben we al langer een zwak voor het Sonos muzieksysteem, waarbij je muziek door je hele huis kunt laten horen, iTunes-bibliotheken kunt combineren, alles kunt bedienen vanaf je iPhone of iPad en muziek kunt streamen via AirPlay.

Een leuke gimmick van de Play:3 is dat er een oriëntatiesensor in zit. De equalizer past het geluid automatisch aan wanneer je de speaker horizontaal of verticaal neerzet. Wanneer je twee Play:3 speakers in één ruimte plaatst, kun je ervoor kiezen om links en rechts te splitsen, zodat er een ruimter stereobeeld ontstaat. In de Play:3 zitten 3 drivers met per driver een aparte versterker.

De introductie van de Play:3 heeft ervoor gezorgd dat de grotere broer, de S5, een nieuwe naam heeft gekregen: de Play:5. De Play:5 is verder niet gewijzigd. Je krijgt nog steeds 5 drivers voor €399.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sonos’ kleinste… de Play:3
Sluiten