Jelle Ages
Jelle Ages Nieuws 1 juli 2011

Lion Developer Preview krijgt GM-status

Een nieuwe developer preview van Lion is verspreid onder de ontwikkelaars. Deze heeft de Golden Master-status. Dit houdt in dat deze versie gelijk is aan de versie die binnenkort in de Mac App Store zal staan. Kleine bugs zouden er tussentijds nog kunnen worden uitgehaald, maar grote verschillen zul je niet aantreffen tussen deze en de uiteindelijke versie..

De release van Lion zit er nu echt aan te komen. Er wordt dan ook veel gespeculeerd over de precieze datum van verschijning. Zo denkt 9to5mac.com dat Lion op 14 juli komt, terwijl Apple’n’apps schrijft dat Lion pas 19 juli beschikbaar is. Het enige dat we met zekerheid kunnen zeggen is dat je Lion binnen nu en 30 dagen kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lion Developer Preview krijgt GM-status
Sluiten