Yoeri
Yoeri Nieuws 8 juli 2011

Levertijd iPad 2 aanzienlijk gedaald

Sinds het begin van de lancering van de iPad 2 is de levertijd van het apparaat hoog geweest. Nadat de eerste levering uitverkocht was sprong het op 2-3 weken, waarna er in april een weekje vanaf gehaald werd. Sinds vandaag hoef je nog maar 3-5 werkdagen te wachten op een iPad 2.

Nu je minder lang hoeft te wachten totdat je een iPad 2 tot je beschikking hebt vanuit de Online Apple Store is de kans groot dat de voorraden in fysieke winkels ook gaan aansterken. Apple maakt dus meer iPad’s 2 of de vraag is minder geworden na de geruchten over een iPad 3 in september.

Gaat Apple tegelijk met een nieuwe iPhone en iPod-lijn, een iPad 3 in september presenteren?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Levertijd iPad 2 aanzienlijk gedaald
Sluiten