Google+ app spoedig in de App Store

17 reacties

Google+ is hét antwoord van Google op Facebook. En het ideale weerwoord op Twitter. En op WhatsApp. En op een heleboel andere bestaande diensten. Google+ heeft echter maar één nadeel voor Apple gebruikers: er is geen iPhone app. Maar daar komt snel verandering in!

Google medewerker Erica Joy meldde op haar Google+ pagina dat een iOS versie snel zal volgen. Sterker nog, de app ligt al ter goedkeuring bij Apple. Tot het moment waarop we de app in de AppStore kunnen downloaden, moeten we het doen met de Android app.

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  Rivanov

  Heb al het hele weekend niet op Google+ gekeken. Dus het is gedoemd te mislukken..;)

 • Profielfoto
  BoukeRegnerus

  @Rivanov misschien komt dat ook gewoon omdat het nog in beta is?;)

 • Profielfoto
  chatsmit

  Google+ zou toch eerst spoedig in gebruik moeten gaan, wil je iets aan die App hebben…

 • Profielfoto
  filenox

  @Rivanov je zou een prijs moeten krijgen voor je onderbouwing.

  Google + is momenteel geen slecht alternatief voor Facebook, het bied – bijna – dezelfde mogelijkheden als FB en heeft enkele leuke extra’s zoals Hangouts, waarbij je online met 10 mensen kunt videochatten.

 • Profielfoto
  pim939

  Ik zie hier zelf niet echt een toekomst in omdat er al zo veel is

 • Profielfoto
  lEl

  Er zit toekomst in, maar kheb geen zin om meen gegevens aan algoritmes van Google te geven… (ook niet de algo’s van facebook, of who/whatever)

 • Profielfoto
  Rivanov

  @Rivanov je zou een prijs moeten krijgen voor je onderbouwing.

  Google + is momenteel geen slecht alternatief voor Facebook, het bied – bijna – dezelfde mogelijkheden als FB en heeft enkele leuke extra\’s zoals Hangouts, waarbij je online met 10 mensen kunt videochatten.

  Zie je de ;)?
  Ik geloof er niet in dat mensen nu ineens massaal gaan switchen van Facebook/Twitter etc. naar Google+.

  Dat mensen gingen switchen van Hyves > Facebook is logisch. Dat is een nationaal website-je naar een internationaal fenomeen.

  Ik moet het allemaal nog maar ’s zien.

 • Profielfoto
  knekkie

  Google + combineert een aantal leuke zaken waarvoor je vroeger gebruik van meerdere (web) apps moest maken.
  .
  Ik denk dat als dit verder uitgewerkt gaat worden het best wel eens een succes kan worden. flipboard vult ook een gat in als het gaat om al je online media en communities op 1plek kunnen ervaren. Flipbook doet dat in magazine format waar google plus dat op een portal format aan pakt. De 10way chat en de
  Facebook rip zullen erg goed moeten werken willen mensen facebook er voor willen verlaten.
  .
  Dat is waar flipbook het slimmer heeft aangepakt. Gewoon iets moois maken om dat wat al bestaat. Hun nadeel is dat het alleen op de ipad bestaat. Google heeft die beperking niet.

 • Profielfoto
  kerimcuneyt

  Zeker met de naam van Google zal dit ongetwijfeld een succes worden. Denk aan de eens zo populaire Hyves en Myspace, die momenteel alleen maar sneller krimpen.. door het ontstaan van nieuwe media als (o.a.) Facebook en Twitter. Is het niet een kwestie van tijd voordat Google+ Facebook zal evenaren (of tenminste gebruikers van facebook zal over laten stappen)? Ik denk het wel!

 • Profielfoto
  MouseMighty

  Laat ik het zo stellen, ik heb een iPhone 2G, Facebook en twitter is geen probleem. Als Google+ een app maakt voor iOS 4+ is het jammer maar einde Google+. Zo geweldig vind ik het nou ook weer niet. Het cirkel idee is best goed maar voor de rest? Een 10way videochat?? Man met 5 mensen tegelijk in een tekstchat is al lastig:razz: Nog een nadeel?? Weeeeer alles instellen…

 • Profielfoto
  djneo

  3rde keer is scheepsrecht ?

 • Profielfoto
  Maikelw

  Google+ ? Als het maar uit te schakelen is. Dan vindt ik het goed:)

 • Profielfoto
  wouwout

  het is een schande. Google+ is al bijna een week uit en ik heb nog steeds géén invite!

 • Profielfoto
  iMacDonalds

  eerst google wave, toen google buzz, en nu google+? denk niet dat dit een groot succes word.

 • Profielfoto
  Edwin

  Ik heb ook mijn twijfels maar 2 jaar geleden was het ondenkbaar dat men in Nederland (massaal) zou switchen van Hyves naar Facebook. Gaat inmiddels toch aardig die richting uit.

 • Profielfoto
  xxShirley

  Ben benieuwd of Google+ wat gaat worden. Na google wave, buzz en nog iets waar ik de naam van vergeten ben, hebben ze hier wel een mooi product te pakken. Vooral de circles spreken me erg aan, die ik nog niet eerder gezien heb.

 • Profielfoto
  iFlorens

  Ik weet t niet hoor. Kijk, de mensen die hier op OMT zitten, zullen het wel (proberen te) gebruiken, maar tot het echt tot de gemiddelde Nederlandse gebruikers gaat doordringen.. In mijn nu ex-klas begon pas halverwege de 4e twitter door te dringen, wat dan ook wel redelijk gebruikt werd. Iets meer mensen hadden al iets eerder Facebook, ook in andere klassen, maar het word eigenlijk weinig tot niet gebruikt op mijn oude school. Hyves was eigenlijk de enige social media die iedereen wel had en ook nog een beetje bijhield. Dus het heeft echt tijd nodig, als mensen het willen gebruiken