Statenweg
Statenweg Geruchten 26 juli 2011

‘Goedkopere onderdelen in iPad 3’

De iPad 3 zal nog even op zich laten wachten. Desondanks is Apple achter de schermen al druk aan het onderhandelen met producenten om de aanvoer van onderdelen veilig te stellen. Voor de productie van de nieuwe iPad zal Apple meer toeleveranciers contracteren dan nu het geval is. Dat schrijft DigiTimes op basis van anonieme bronnen.

Opvallend is dat Apple uitwijkt naar een viertal Taiwanese producenten om de kosten van de onderdelen te drukken. Met de lagere kosten moet de iPad concurrerend blijven in een markt die langzamerhand overspoeld wordt met tablets van concurrenten. Tot nu is de iPad echter niet aan te slepen en zijn Apple’s rivalen er nog niet in geslaagd een betere performance tegen een lagere prijs te bieden.

De betreffende leveranciers wilden de deals met Apple niet bevestigen. Ook zijn er geen aanwijzingen wanneer de iPad 3 in de winkels zal liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Goedkopere onderdelen in iPad 3’
Sluiten