Statenweg
Statenweg Nieuws 28 juli 2011

Full-screen, versions en auto-save pas over enkele maanden in Office for Mac 2011

Mac OS X Lion functies als full-screen, versions en auto-save zijn ideaal tijdens het werken aan documenten, presentaties en spreadsheets. Zo worden bestanden automatisch bewaard en zijn eerdere versies met één druk op de knop te raadplegen. Apple’s productiviteitspakket iWork is er al mee uitgerust, maar Microsoft Office for Mac 2011 moet het nog zonder doen.

Het team bij Microsoft dat zich bezighoudt met software voor de Mac heeft aangegeven veel verzoeken binnen te krijgen voor het inbouwen van de Lion-functies en momenteel druk te werken aan het inbouwen ervan. Helaas kon er nog geen datum worden gegeven wanneer een update van het pakket te downloaden is. Wel kon ons verteld worden dat het eerder nog maanden zal duren dan dagen.

Office for Mac 2004 werkt helemaal niet meer onder Lion, omdat deze geschreven was voor PowerPC-Macs. Tot voor kort was het nog mogelijk deze software te draaien met behulp van Rosetta, maar met de komst van Lion is dit programma geschrapt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Full-screen, versions en auto-save pas over enkele maanden in Office for Mac 2011
Sluiten