Casual Friday: interactieve iPhone-tattoo

11 reacties

[jwplayer mediaid=”25867″]

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  Retyro

  tof idee maar je moet het maar op je lichaam willen hebben

 • Profielfoto
  Lagaffe

  Hele leuke tattoo!

  Maar mag ik wel melden dat dit absoluut niet iPhone specifiek is… Via een QR-code scanner (verkrijgbaar voor alle smartphones) lezen ze de QR-code in de tattoo. Deze code bevat een link naar YouTube met het filmpje van de animatie.

 • Profielfoto
  Usain

  Gewoon een QR-code net zoals mijn ava helemaal niet speciaal.

 • Profielfoto
  Evil Otto

  @Usain maar die avatar van jou staat niet op je borst getatoeëerd (mag ik hopen)

 • Profielfoto
  Usain

  nee maar wel op mijn bil.

 • Profielfoto
  MouseMighty

  Schijt aan jezelf?

 • Profielfoto
  Siri

  Waarmee moet je dit lezen? Het is namelijk geen QR code, die bevatten namelijk de 3 blokjes in de hoeken.

 • Profielfoto
  csteelooper

  ’t is een Matrix-code… Met de meeste scanner-apps kun je die lezen, o.a. met BeeTag Pro. ’t Speciale aan de tattoo is niet zozeer de code, maar ’t feit dat de artiest er de hele animatie heeft bijgemaakt/laten maken en dat je die animatie ziet als je de code scant. De code staat dan ook nog eens op de juiste plek, zodat de animatie als het ware in de still scene past. Dus ’t is wel degelijk een speciale tattoo… Ook al vraag ik me af of ik ‘m ooit zou laten zetten (als ik überhaupt al ooit een tattoo zou laten zetten).

 • Profielfoto
  uuuh_hello

  Misschien is iets met augmented reality ook wel interessant als tattoo.

 • Profielfoto
  Sunshine

  Ik vind het idee helemaal brilliant. Gewoon eens iets anders. Hartstikke leuk.

 • Profielfoto
  Sunshine

  @usain. Ik heb je net even gescand via je ava, maar als je een webpagina maakt voor een mobile app dan is natuurlijk wel het minste vereiste dat deze ook werkt op een mobiel device zoals bijv. de iphone. Om er maar eens willekeurig een te noemen.
  En waarom is er geen direkte link naar itunes? En waarom dat domme menu dat alleen een optie heeft ” over mezelf” en dat vervolgens niet meer dicht wil. In ieder geval niet op de ipad of iphone, zodat de enige mogelijkheid is om de pagina opnieuw te laden. Kortom je hebt nog werk te doen.
  De app lijkt me overigens wel interessant dus die ga ik maar even laden.