Yoeri
Yoeri Nieuws 6 juli 2011

Capturen met Capture

De mensen die de standaard camera-applicatie haten doen dat vooral vanwege zijn traagheid. Als je snel een foto of video wilt nemen is daar geen mogelijkheid toe. Daarom vind je in iOS 5 in het lockscreen een knop waarmee je direct naar de camera-app gaat. Meestal is dit nog te langzaam.

Daarom hebben we nu Capture. Capture is één van de eenvoudigste, danwel de eenvoudigste, camera-applicaties op de markt. Met de app kan je alleen video’s maken en meer functies heeft het ook niet. Met de enige knop die aanwezig is kan je de flitser in- en uitschakelen.

Als je de applicatie opstart begint Capture direct met filmen. Stoppen met filmen is nog makkelijker: één druk op de thuisknop en je video wordt opgeslagen in de fotorol.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Capturen met Capture
Sluiten